Nyhed

Se infomøde om Biennalen for Kunsthåndværk & Design 2023

Fredag den 2. september afholdte Danske Kunsthåndværkere & Designere et online infomøde om Biennalen for Kunsthåndværk & Design 2023.
Her blev udstillingsbetingelserne og dette års jury præsenteret. Man kunne møde cryptokunstner Jonas Kasper Jensen, der fortalte om sin kunstneriske praksis og svarede på spørgsmål fra deltagerne om NFT. Kari Svarre fra udstillingsstedet Bygning A var også tilstede, og svarede på spørgsmål om dette års Open Call og udstillingsrammerne i Bygning A.

Infomødet foregik over Zoom, og du kan gense mødet i videoen nedenfor.

Open Call
Biennalen 2023 ønsker at vise fysiske objekter og værker, der kan transformeres.

Vi beder derfor ansøgere om at:

1. Præsentere et fysisk udstillingsbidrag der viser dit design- og håndværksmæssige udgangspunkt.

2. Forklare hvordan din ide kan formidles til udstillingens publikum gennem dine foretrukne materialer.

3. Med udgangspunkt i Biennalens undersøgelse af det digitale felt, beder vi ansøgerne om at deltage i samtalen om, hvordan kunsthåndværk og design i dag også kan udvikles og formidles digitalt.

Udstillingsformatet
Biennalens udstillingsformat udforsker det fysiske kunsthåndværk og design i forhold til det digitale rum. Undersøgelsen tager udgangspunkt i de kuraterede værker, og eksperimenterer med nye digitale formater i mødet med det materielle. Det betyder, at dine værker under udstillingsforløbet kan indgå i forskellige forsøg i den digitale verden – med respekt for det fysiske objekt.

Læs mere om Open Call her