Viden / Event

Webinar: Materialestrømme – når affald bliver til produkter

Webinaret handler om materialestrømme - hvordan affald bliver til nye produkter. Hør hvordan denne model skaber værdi hele vejen rundt.

Niels Jakubiak Andersen er uddannet arkitekt og er grundlægger af den cirkulære design – og byggevirksomhed Næste Foto: Dansk Design Center

’Snøhetta’ er en designpraksis, som integrerer arkitektur, landskab, indretning, produkter, grafik og brand på deres kontorer i Oslo og New York.

Vi skal høre om, hvordan ’Snøhetta’ som højtprofileret arkitektur- og designvirksomhed arbejder med at udfordre lovgivning, løse materialemangel, sikre rette certificeringer og at gøre deres produkter tilgængelige for et større marked.

’Næste’ er en cirkulær design- og byggevirksomhed, der leverer arkitekttegnede skurløsninger i genbrugsmaterialer. Materialerne som bruges i skurene, er recirkuleret kvalitetstræ og teglsten mv. som ellers var gået til forbrænding eller nedknusning. Det er materialer der ofte er af højere kvalitet end nutidens nye materialer. Hør hvordan denne model skaber værdi hele vejen rundt.

v/ Marius Myking

Director Of Product Design, Snøhetta  (oplæg på engelsk)

Marius er Director of Product Design for Snøhetta, en international arkitektur og design virksomhed med hovedsæde i Oslo.

Virksomhedens produktdesign har fokus på at skabe sammenhæng mellem disciplinerne og leverer en bred vifte af services, som ultimativt fører til mindre design gennem velgennemtænkte løsninger.


v/ Niels Jakubiak Andersen

Founder og CEO, Næste

Niels Jakubiak Andersen er uddannet arkitekt og er grundlægger af den cirkulære design – og byggevirksomhed Næste. Niels har i mange år undervist på Det Kongelige Akademi og DTU, samt været partner i tegnestuen Krydsrum Arkitekter.

Hvornår: 6. oktober 2022, 16.30 – 18.00, online

TILMELD DIG HER

Eco-Design Challenge Projektet
Webinaret er en del af projektet ECO-Design Challenge. I løbet af projektperioden kan du deltage i 6 åbne Videns & Inspirations webinarer, som stiller skarpt på forskellige perspektiver af bæredygtigt design.

Hvem står bag Eco-Design Challenge?

ECO-design Challenge 2022 er et samarbejde mellem Forbundet Arkitekter og Designere (FAOD), Design denmark (Dd), Danske Kunsthåndværkere & Designere (DKoD) og Lifestyle & Design Cluster (LDC), støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse