Design talk

Kom til rundvisning i Officinet

Kom med på rundvisning i udstillingen ‘Remnants of the future’ i Officinet med Daniela Bergschneider og Lisbet Thorborg Andersen.

Hør om Daniela Bergschneider og Lisbet Thorborg Andersen samarbejde om udstillingen 'Remnants of the Future' Foto: Kristine Autzen

De to kunstnere tager dig med ind i en ukendt verden af forbundne livsformer og mystiske artefakter i keramik og tekstil.

Normalt beskæftiger arkæologien sig med levn fra fortiden, men Daniela Bergschneider og Lisbet Thorborg Andersen vender fortegnet om og skaber en fortælling om levn fra liv i fremtiden.

De to kunstnere udforsker porcelæn og materialets referencer til knogler, som man kan opleve i udstillingens skulpturelle fremtidsfossiler. Knogler udgør den indre struktur i menneskers og dyrs kroppe. De holder sammen på os, mens vi er i live og er skjulte under huden, til vi dør. Når kroppen nedbrydes, forgår knoglerne som de sidste rester. På den måde rækker de både frem og tilbage i tiden. De symboliserer overgangen mellem liv og død, og påminder os samtidig om fællesskabet mellem mennesker og andre levende arter.

Med udstillingen retter Daniela Bergschneider og Lisbet Thorborg Andersen fokus imod de ukendte sider af liv på jorden og antyder, at der er noget, vi mennesker ikke umiddelbart forstår, men måske alligevel ubevidst har kendskab til. For at erkende det må vi genopdage vores egen forbindelse til den større sammenhæng, naturen er.

Gennem rundvisningen får du et indblik i kunstnernes arbejdsproces, og hvordan de udvikler deres formunivers i dialog med materialerne.

 

Rundvisningen foregår på engelsk.

Hvornår: Torsdag den 28. juli kl.17
Hvor: Officinet, Bredgade 66, 1260 København K.

Tilmeld dig Facebookbegivenheden