Event

3 dages fri leg

Designfestivalen 3daysofdesign står for igen for døren og afholdes i Købehavn den 15.-17. juni 2022. I år har den multidisciplinære designer, Luca Nichetto udviklet den grafiske identitet for det overordnede tema - "Remember to Play".

Luca Nichetto har tegnet logoet for dette års 3daysofdesign

 

Kunstværket har tre karakterer, en trio, som hentyder til 3daysofdesign. Hver karakter er en collage af danske ikoner: et berømt design, en typisk ret og et arkitektonisk vartegn i København. Sammen antyder de, hvilken type oplevelser du kan se frem til under 3daysofdesign.

“Som designer er leg en vigtig del af min tankeproces,” forklarer Luca Nichetto. “Når jeg står over for et designdilemma, åbner leg nye muligheder. Det vækker min nysgerrighed og tilføjer et element af sjov til mine projekter og samarbejdspartnere.”

Signe Byrdal Terenziani, administrerende direktør for 3daysofdesign, uddyber legens relevans i nutidens verden: “Leg er vigtigt på afgørende tidspunkter, såvel som kreative. Hvilket måske gør leg mere relevant nu end nogensinde. Selv i usikre tider kan leg genoprette forbindelsen mellem dig og andre og hjælpe dig med at finde glæden i hverdagen.”

Læs mere om 3daysofdesign

Exhibit Studio udstiller under 3daysofdesign i Officinet med udstillingen Stacks – et rumligt alfabet