Nyhed

Stillingsopslag: Fundraiser og projektmedarbejder til Danske Kunsthåndværkere & Designere

Fra udstillingen "Linje - Rum - Tekstur. Formgivningens poetik" med Lotte Westphael, Tora Urup og Carl Emil Jacobsen i Officinet.

Danske Kunsthåndværkere & Designere (DKoD) søger en strategisk fundraiser og projektmedarbejder med solid erfaring til foreningens sekretariat. Stillingen er en deltidsstilling 15 timer om ugen. Ansættelse den 1. august eller hurtigst muligt derefter.

Samtaler afholdes tirsdag den 14. juni.

 

Hvem er vi?

Vi er en forening, der arbejder for en kunstnerisk og håndværksmæssig udvikling af dansk kunsthåndværk og design. Som vores nye fundraiser og projektmedarbejder får du en central rolle og stor berøringsflade i hele organisationen. Du bliver en del af et fællesskab med forskellige fagligheder, som hver dag arbejder sammen for at styrke kunsthåndværk- og designområdet.

Det sker i tæt dialog med vores medlemmer og bestyrelsen samt en lang række interessenter og internationale samarbejdspartnere. Du bliver en del af et lille sekretariat, der i det daglige primært består af dig, vores kommunikationsmedarbejder og vores administrationsmedarbejder. I har forskellige ansvarsområder, men ser en klar værdi i at samarbejde om opgaverne og hjælpe til, hvor der er behov for det.

Fysisk er sekretariatet placeret i forbindelse med foreningens udstillingssted Officinet, som ligger foran Designmuseum Danmark i Bredgade, København. Der er fast åbnings- og telefontid tirsdag-fredag ml. 12-16, og du skal forvente weekend- og aftenarbejde i forbindelse med afvikling af arrangementer.

 

Jobbet

Som fundraiser og projektmedarbejder i DKoD får du til opgave at søge midler til foreningens projekter og events, herunder Biennalen for Kunsthåndværk & Design. Udover fundraising varetager du i det daglige konkrete opgaver i tæt samarbejde med vores kommunikationsmedarbejder. Du indgår blandt andet i arbejdet med at markedsføre projekter og udstillinger og bidrager med at synliggøre foreningen og områdets kulturpolitiske agendaer.

 

Vi forestiller os, at du har en akademisk uddannelse eller tilsvarende kvalifikationer.

Det er et krav, at du har erfaring med fundraising, SoMe og kommunikation.

 

Du er en holdspiller, som kan se værdien i at sparre og involvere andre. Samtidig skal du kunne arbejde selvstændigt, og du tager aktivt del i løsningen af de forskellige formidlingsopgaver, der er med til at udvikle DKoD som en attraktiv medlemsforening.

 

OPGAVER

•  Udarbejdelse af fondsansøgninger og budgetter til udvalgte projekter
•  Repræsentere foreningen i diverse internationale og nationale projekter og samarbejder
•  Organisering og udvikling af aktiviteter, projekter og strategier
•  Besvare daglige henvendelser fra medlemmer og samarbejdspartnere
•  Bidrage til opdatering af websider og SoMe-platforme
•  Løse lettere administrative opgaver

 

KVALIFIKATIONER

•  Udarbejdelse af fondsansøgninger og budgetter til udvalgte projekter
•  Repræsentere foreningen i diverse internationale og nationale projekter og samarbejder
•  Organisering og udvikling af aktiviteter, projekter og strategier
•  Besvare daglige henvendelser fra medlemmer og samarbejdspartnere
•  Bidrage til opdatering af websider og SoMe-platforme
•  Løse lettere administrative opgaver

 

 

VI TILBYDER

Vi tilbyder en deltidsstilling på to dage om ugen i en forening med en stærk forankring i kunsthåndværk og designområdet, hvis mission er at skabe de bedste rammer og vilkår for vores godt 530 medlemmer. Du bliver en del af et spændende arbejdsmiljø, hvor vi igangsætter nye initiativer og udvikler foreningens kommunikationsplatforme. Du vil få et bredt netværk inden for det kulturelle område både i Danmark og i vores nordiske nabolande.

 

Har du lyst til at vide mere?

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos HR-ansvarlig og bestyrelsesmedlem Sia Mai på 23 34 93 33. Du kan læse mere om Danske Kunsthåndværkere & Designere her

Vi håber på en ansættelse den 1. august eller hurtigst muligt derefter.

 

BEMÆRK KORT ANSØGNINGSFRIST

Ansøgning, cv og bilag sendes online som PDF til bestyrelsen@dkod.dk senest den 1. juni kl. 12. Vi afholder samtaler tirsdag den 14. juni. Jobbet er en deltidsstilling på 15 timer. Ansættelsen følger funktionærlovens bestemmelser. Løn efter kvalifikationer.

 

Danske Kunsthåndværkere & Designere blev stiftet i 1976 og har til formål at arbejde for en kunstnerisk og håndværksmæssig udvikling af dansk kunsthåndværk og design og at udbrede kendskabet til og brugen af kunsthåndværkere/designere og deres arbejder i alle dele af samfundet. Helt aktuelt er indsatsområdet de kommende år at styrke det fagpolitiske arbejde. Med forskellige tiltag arbejdes der løbende for medlemmernes faglige og erhvervsmæssige interesser samt arbejds- og levevilkår. Derudover er der fokus på at styrke og koordinere feltet med henblik på at skabe forståelse for og anerkendelse af kunsthåndværk og design som kulturfaktor.