Nyhed / Seminar

Webinar om bæredygtighed

Interesserer du dig for, hvordan bæredygtighed og kunst kan gå hånd i hånd? Så vær med, når Statens Kunstfond inviterer til webinaret ’Kunstens rolle i samfundet – kunstnerisk kvalitet på bæredygtige præmisser’ den 25. november 2021 kl. 12-14.30.

Sisters Academy #4, Iceland’ af Sisters Hope. Foto: I diana lindhardt

På webinaret kan du opleve en af vor tids største teaterinstruktører, Katie Mitchell, der i mange år har arbejdet med bæredygtighed og har instrueret flere af sine internationale forestillinger online. Du kan også møde den internationalt anerkendte kunstner Danh Vo, der vil fortælle om sit samarbejde med ART 2030 og Nivaagaards Malerisamling om projektet ’A haven for diverse ecologies’.

Gry Worre Hallberg, stifter af den anerkendte performancegruppe Sisters Hope, vil fortælle om, hvordan det æstetiske kan bane vej for en mere bæredygtig fremtid, og performancekunstner Lilibeth Cuenca Rasmussen vil stå for et kunstnerisk indslag med bæredygtighed i fokus.

Webinaret afsluttes med Phie Ambo, bestyrelsesleder i Statens Kunstfond, som løfter sløret for, hvordan Kunstfonden fremadrettet vil arbejde med bæredygtighed.

PROGRAM

Kl. 12.00-14.30 torsdag d. 25. november 

Webinaret faciliteres af Moussa Mchangama, medstifter af In futurum.

Velkomst ved Phie Ambo, bestyrelsesleder i Statens Kunstfond, og Henrik Tvarnø, repræsentantskabsleder i Statens Kunstfond.

OPLÆG:

  • Katie Mitchell, teaterinstruktør (UK)
  • Danh Vo, kunstner (VN og DK)
  • Gry Worre Hallberg, stifter af Sisters Hope (DK)

KUNSTNERISK INSPIRATION:

  • Lilibeth Cuenca Rasmussen, kunstner (DK)

VIL DU MED?

Webinaret foregår primært på dansk med enkelte oplæg og efterfølgende dialog på engelsk. Det henvender sig til alle inden for kunst- og kulturmiljøet med eller uden erfaring med bæredygtighed på kunstområdet.

Det er gratis at deltage i webinaret.

Tilmeld dig senest tirsdag den 23. november.

 

Læs mere om tilmeld dig

 

Statens Kunstfond stiller skarpt på bæredygtighed og grønne løsninger for kunst- og kulturbranchen i 2021. Læs om deres initiativer