Nyhed

Craft Go – udviklingsmulighed for små virksomheder

Craft Go er et skandinavisk udviklingsprojekt målrettet kunsthåndværkere og designere med egen virksomhed.
Med eksperter inden for forretningsudvikling, innovation og kulturhistorie giver Craft Go konkrete metoder og netværk til de deltagende virksomheder. Der er ansøgningsfrist den 31. oktober 2021.


”Det allerbedste ved Craft Go! er, at jeg har fået mere mod til at tro på mine egne ideer og fortælle mine egne historier. Jeg har desuden fået mere inspiration til og tryghed ved at tænke nyt!”


 – Grethe Othilie Gullaksen – Othilies Keramikk (deltager Craft Go!)

Craft Go er et skandinaviskt projekt med fokus på traditionshåndværk og formgivning.

Med eksperter inden for forretningsudvikling, innovation og kulturhistorie er vores opgave at give de deltagende virksomheder værktøj, metoder og netværk med henblik på at øge deres konkurrenceevne.

Vi søger iværksættere, som ønsker at arbejde med deres forretning og ønsker at vokse som virksomhed. Også de, som ønsker at starte egen virksomhed er
velkomne. Vi tilbyder et udviklingsværktøj, som består af 5 moduler.

1. INNOVATIV TIMPLAN
Som selvstændig kan det være svært at få skabt en hverdag med struktur & balance mellem arbejde og fritid. Her viser vi dig med enkle værktøjer, hvordan du kan strukturere din arbejdstid. Alt sammen for at få bedre rentabilitet/ lønsomhed.

2. BUTIK/STRATEGI
Dette modul er bygget op omkring din forretningsplan, dine salgskanaler og din virksomheds værdigrundlag. Lær dine kunder at kende og skærp dit tilbud til dem.

3. PRODUKTUDVIKLING
Hvordan bliver dit produkt bæredygtigt? Udvikler du de rigtige produkter? Har du de rigtige marginer, og hvordan tjener du penge?

4. STORYTELLING
Din autentiske historie skaber en merværdi til dit produkt. Her skaber vi en tydelig strategi for, hvordan du kan anvende storytelling i din markedsføring.

5. INSPIRATION
Her giver vi dig værktøjer til, hvordan du skaber den perfekte oplevelse for din kunde. Du får inspiration til, hvordan du arbejder bevidst med cirkulær økonomi og hvordan, du bruger kunst og kulturhistorie som afsæt i dit produkt.

 

HVAD KRÆVES DER AF DIG?

For at blive bedre til noget kræver det engagement. Det er dét samt din tid, vi vil, at du bidrager med i dette projekt. I løbet af projektet vil der både blive holdt digitale og fysiske møder, og din deltagelse i disse er vigtig.

I projektet vil du møde andre kunsthåndværkere fra Sverige, Norge og Danmark.
Al kommunikation og undervisning vil foregå på en blanding af vore skandinaviske sprog. Vi starter dette forløb med et kick-off Regionmuseet Kristianstad 9.-10. februar 2022.

 

UDGIFTER

Kurserne og indholdet er omkostningsfrit, men du skal selv stå for udgifter til rejser og logi til de fysiske møder. Vi forventer at have 4 fysiske møder: 2 i Sverige, 1 i Norge og 1 i Danmark.

 

ANSØGNING OG UDVÆLGELSE

For at ansøge om en plads skal udfylde ansøgningen. Efter ansøgningsfristen udvælger vi dem, vi mener har de bedste forudsætninger for at fuldføre projektet og de som vil kunne udvikle sit kunsthåndværk enten til en fuldtidstilling eller at kunne løfte en eksisterende virksomhed yderligere.

OBS: Ansøgningsfristen er forlænget til den 31. oktober 2021

Læs mere om projektet og indsend din ansøgning 

 

Kilde: Lifestyle & Design Cluster