Nyhed / Netværk / Udstilling

Deltag i ‘Tæt på Træer’ på Trapholt

Trapholt inviterer endnu engang kreative borgere til at deltage i et kunstprojekt. 'Tæt på Træer' bliver en kæmpe kunstinstallation i form af en kunstig skov, som man kan gå ind i og opholde sig i. I samarbejde med tekstilkunstner Tina Ratzer og naturvejledere bliver der mulighed for deltage med sit eget unikke patchwork, komme med på opdagelse i naturen samt lære at plantefarve selv.

Foto: Tæt på Træer - kommende borgerinddragende kunstprojekt på Trapholt med kunstner Tina Ratzer

TÆT PÅ TRÆER sætter fokus på klimaet og den stigende interesse for at komme tæt på naturen. Kunstner Tina Ratzer udarbejder en vejledning med bl.a. retningslinjer for størrelse på bidraget, mulige farvenuancer og patchworkvejledning til både begynder og den erfarne patchworker. Vejledningen vil være tilgængelig her  ved projektopstart.

Skovens mange patchworkblade skal sys af projektets deltagere – måske dig. Hver deltager bidrager til skoven, med et patchworkblad og ved aflevering inviteres du til at fortælle om bagrunden og historien for valg af blad og udformning.

Meld dig til Online opstartsworkshop lørdag d. 30. januar 2020 kl. 11.00. Læs mere her

Vil du være med i projektet kan du tilmelde dig via dette link.

TÆT PÅ TRÆER spirer den 30. januar 2021 med en virtuel opstartsworkshops. Her introducerer Tina Ratzer og Trapholt projektet.

Efterfølgende vil der være virtuelle naturvandringer, patchwork- og plantefarvningsworkshops og andre online tiltag, hvor vi mødes på tværs af hele landet og deler gode tips, tricks og tanker omkring patchworkarbejdet, valg af blade og eventuelle naturoplevelser.

God fornøjelse.