Nyhed

Følg med i Kulturmødet Mors

Debatterne streames live, og det er naturligvis gratis at se med.
Du kan kommentere, og i udvalgte debatter kan du stille spørgsmål direkte til panelerne. Gå heller ikke glip af indsigtsfulde samtaler, kunstneriske flyveture, originale podcasts og meget mere.
Se det fulde program her:https://www.kulturmoedet.dk/hele-programmet-fredag

Foto kredit: Kulturmødet Mors

Kulturmødet bliver i årene 2019-2021 præsenteret under overskriften CULTURE MATTERS.

Vi står i en tid, hvor den gamle verden er under forandring og den nye verden stadig står åben. Vi skal være nysgerrige. Vi bliver nødt til at genopdage, samarbejde på nye måder og turde gå med nye drømme. Som dengang andelsbevægelsen, kampen om ligestilling og 68’er oprøret ændrede verden.

Med Culture Matters slår vi fast, at kunst og kultur er afgørende for vores samfund, vores fællesskaber og den fremtid, vi ønsker at skabe. At det er med kunsten og kulturen, vi bliver klogere på verden, bevarer nysgerrigheden, modet til at stille kritiske spørgsmål og får inspiration til at gentænke løsninger på fremtidens udfordringer.

Culture Matters er ikke et tema, men et mind-set, der sætter rammen for alt, hvad vi gør, mens vi hvert år vælger en række temaspor som drivkraft for udvikling af programindhold med noget på hjertet.

Læs mere om temaerne her.  

Se det fulde program her.

Rigtig god fornøjelse.