Udstilling

TEKSTIL OG TRÆ – Et sanseligt møde – Til hverdagen

Strikdesigner og kunstner Marianne Johnstad-Møller har inviteret Akiko Ken Made til at udstille deres smukke træprodukter sammen med hendes tekstile produkter og objekter i sit værksted på Østerbro.   

I forlængelse af strikkemaskiner og garner mødes Tekstil og Træ i små tableauer med hverdagens produkter og objekter. Strikdesigner og kunstner marianne johnstad-møller har inviteret Akiko Ken Made til at udstille deres smukke træprodukter sammen med hendes tekstile produkter og objekter i sit værksted på Østerbro.

De har begge fokus på materialet, håndværket og sanseligheden når de skaber deres produkter i henholdsvis træ og tekstil.
Udstillingen favner den funktionelle og den æstetiske hverdag. – som f.eks. den dampbøjede knage ribbon og det strikkede tørklæde i merinould. – et fint smykkeskrin i træ og en kop i delikat strik.

Akiko Ken Made er Akiko Kuwahata, uddannet designer,  og Ken Winther er begge snedkere og arbejder sammen som et team, i deres værksted nord for København.  Marianne Johnstad-Møller er tekstildesigner der arbejder som kunsthåndværker, kunster og underviser.

Udstillingen er et møde mellem materialerne træ og tekstil og vores forskellige formsprog som vi synes klæder hinanden godt. Tilfælles har vi interessen for materialet og hvad det kan i kombination med vores håndværksmæssige kunnen. Samt bestræbelserne på at skabe smukke og sanselige produkter i troen på at det betyder noget for vores velbefindende som mennesker at omgive os med skønhed og med produkter der er skabt af hændernes kunnen, hvor tiden får lov at fylde, hvor omhu og passion er en drivkraft. Fortæller Marianne Johnstad-Møller

Kom ind i værkstedet, se og mærk udstillingen, og få en snak om hvordan hverdagens produkter bliver til – og hvorfor de bliver til.

 

Udstillingen kan ses 1-31 maj og er en del af Design festivalen 1- 13 maj.

Åbningstider: tirsdag og fredag kl. 13-18, lørdag og søndag kl. 11-14
Fernisering: onsdag 1 maj kl. 17-19

Adresse: marianne Johnstad-møllers værksted og butik i jellingegade 8 kld. th 2100 Kbh. Ø

Begges produkter kan findes hos A.Petersen, Dzoo, Designmuseum danmark, Dina Vejling, Stemmler og Nr. 4.