Kursus/workshop

Dag 1: Biennalen for Kunsthåndværk & Design 2019

Kom med til en hyggelig dag i fællesskabets navn. Den 18. april åbnes dørene til 18 udstillingsdage med 18 projekter under Biennalen for Kunsthåndværk & Design. Vær med når Margrethe Odgaard holder farveworkshop og mød nogle af udstillerne til en snak om værkerne.

Margrethe Odgaard, Popsicle Index Workshop. Fotograf Dorte Krogh.

Program for den 18. april 2019: kl. 10-17

I løbet af dagen: katalogsalg og udstilling

Kl. 14-15 kan du være med til Popsicle Index Workshop ved Biennaleudstiller: tekstil- og farvedesigner Margrethe Odgaard. Der er begrænsede pladser til workshoppen – deltagelse er gratis efter betalt entré.
**Tilmelding efter først til mølle**
Send en mail til Kit Vatit Jensen kvj@dkod.dk

Kl. 15-17 kan du møde nogle af udstillerne, der byder på en snak og lidt at drikke.

 

Om Biennalen

Biennalen for Kunsthåndværk & Design viser det bedste af det nyeste indenfor dansk kunsthåndværk og design med en udstilling og konkurrence fra den 18. april – 5. maj 2019 på Nordatlantens Brygge i København.

I 2019 afholdes Biennalen for 12. gang. Hver andet år siden 1995 har Biennalen dannet scene for Danmarks mest funklende kunsthåndværk- og designtalenter – nye som etablerede. Udstillingen er i dag en af de vigtigste begivenheder for kunsthåndværk og design i Danmark og en stærk international markering af dansk formgivning.
Vinderen af Biennaleprisen modtager 100.000 kroner.