Om Markedet

Kunsthåndværkermarkedet Frue Plads har eksisteret siden 1983, hvor de første medlemmer af Danske Kunsthåndværkere & Designere indtog pladsen med tekstiler og keramik under åben himmel. Siden har markedet udviklet sig til en tilbagevendende årlig begivenhed i København og tiltrækker et stort publikum fra hele verden.
Markedet giver indblik i samtidens danske kunsthåndværk og design indenfor en bred vifte af faggrupper som keramik, glas, smykkedesign, grafik, tekstil og meget mere. Her har publikum mulighed for at gå i dialog med professionelle udøvere og købe både unikaværker og designprodukter.

Åbningstider

10.-11.-12. august 2017

Torsdag kl. 12-19
Fredag kl. 10-19
Lørdag kl. 10-16

Find vej

I 2017 bliver markedet ekstraordinært afholdt på den anden side af Vor Frue Kirke på pladsen Dyrkøb. Det er lige rundt om kirkens apsis og nemt at finde.

Se kort over København

Frue Plads/ Dyrkøb
1165 København K.

Tak til samarbejdspartnere

Københavns Kommune
Vor Frue Kirke
Københavns Universitet
Grønnegårds Teatret
Birkegruppen
JE:SU

Bliv udstiller på markedet

For at få en plads på Kunsthåndværkermarkedet skal man være medlem af foreningen.
Læs mere om medlemskab

Tilmeldingen til markedet åbner i begyndelsen af året. Dette af hensyn til planlægning, pr og tryksager.
Alle medlemmer der ønsker en plads på markedet kan tilmelde sig, er der flere der ønsker at deltage, end der er plads til, er det førts til mølle princippet der gælder. Indtil videre er det hvert år lykkedes at finde pladser til alle de medlemmer, der har ønsket at deltage.

Omsætningen for deltagerne på pladsen er god, og har været stabil igennem mange år, det er et veletableret marked.

Foreningen som arrangør tjener ikke penge på markedet. Prisen for deltagelse dækker udgifter til opsætning, pr. og administration. Man kan godt sige at deltagerne “splitter regningen”.

Hvis du opfylder betingelserne for medlemskab i foreningen, kan du kontakte sekretariatet for nærmere oplysninger omkring deltagelse.